First topic message reminder :
Ndoshta nje dite do te me kujtosh!
Ndoshta nje dite do te me kujtosh!
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
eh alem une kam shume deshira dhe veshtire te mi plotesoshAlem shkruajti:Jo bre Ana nuk pershperiseim por po lodhi trurin si mund te te plotesoj deshirat tuaja.
dua nje avion privatAlem shkruajti:Une kam nje Bostun magjik,cfar te kerkosh ti plotesoj me nje here.
rendesi ka ta kem se ku do zbres e di une se une dua ta kem per te zbritur ne zemren e dikujtAlem shkruajti:Hahahahaha po nuk ka te zbresesh ne Sarande.
do ia gjej vendin rendesi ka qe avioni kur ti jap une urdher te niset dhe te shkoj afer atijAlem shkruajti:Ne zemren e tije ke zbrit me sa di une.Po si do ta mbashe kur ke 3ooo klm ndemjet.
nese martohehs ti se ketej nga une ska dasemAldo shkruajti:Ju te dy do me ftoni ne dasmen tuaj... Jeni nje cift shume i dashur...
per mua eshte shpejtAlem shkruajti:Mos thuaj kurre as nje here ana.kush e di se si i vjen puna dhe nderon mendjen !!!!!!!!!!!!!!!
alem une te sherohem njehere te bej shkollen dhe me vone do shikoj per marteseAlem shkruajti:punet e mira behen ngadale ana.Pianao piano va lontano thone italianet.
Similar topics
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi