First topic message reminder :
Me ke do lidheshit ne forum ?
Me ke do lidheshit ne forum ?
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
keshtu pogladiatori shkruajti:..po me te vertetn korespondon por me timen ama qe mos keqkuptohemiEngjelli_blu shkruajti:eksperienca jote nuk do te thot qe perkon me te vertetengladiatori shkruajti:jo sesht e thene se e kam mire thjesh nga ekperienca e kam
me ke je mi?? qyqa un e fundit i marr vesh gjithnje gjojnatanna shkruajti:me ate qe jam
un se kam ketu po quhet Mariogladiatori shkruajti:po thojuni emrat moj goca..qe ta marrin vesh te gjithe se mbase ka nga ata qe kan interes tek ju dhe nuk dine me ke jeni te lidhura
iii mos ja shemto emrin... e ka Mario edhe eshte ne elbasan un ne itali... flm x urimet edhe ty ta beft zoti mbar e mire ... me nje fat te miregladiatori shkruajti:ta gezoj emrin marjoja dhe ja u befte zoti rrugen drrit atj ku jeni dhe u ribashkofshi sa me shpejt
moj kristina po pse njeher thua ja dedikoj ati tani thua me asnje ....bababababab shum enigmatike ti moj goceanna shkruajti:Kristina shkruajti:Me asnje
C te bej une...keshtu jam e sndryshoj dot...pastaj kur ka njerez qe te bejne te ndihesh keq me mire mos fol se edhe kur arij te them dicka ...lere me se s po e them.gladiatori shkruajti:moj kristina po pse njeher thua ja dedikoj ati tani thua me asnje ....bababababab shum enigmatike ti moj goceanna shkruajti:Kristina shkruajti:Me asnje
..po cemer te them une skam asnje emer sndiej asgje per askend nga ana sentimentale...nga ana shoqerore pastaj per te gjith ju..dhe ju falenderoj se jeni bere pjes e pa ndar e dites timeanna shkruajti:edhe ti je enigmatik qe nuk thu nje emer
ua plasen puthjet e ketejanna shkruajti:
..keto jan ato puthjet shoqerore qe folen te ajo tema qe prekem dje...gjithsesi flmanna shkruajti:per mendimin jo per ndonje gje tjeter
anna shkruajti:anna shkruajti:me asnje
anna shkruajti:anna shkruajti:anna shkruajti:me asnje
Similar topics
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi