First topic message reminder :
Me ke do lidheshit ne forum ?
Me ke do lidheshit ne forum ?
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
ne rregull je tigladiatori shkruajti:po une mendohem o goca se sesi me duket nga do teme qe te shkoj ju muhabet dashurickash beni...deri ketu ska asgje te keqe por ne te hkretet qe sjemi te dashuruar ku te shkojm...prandaj une shof komentet dhe kruj koken po une ca te them tani......
kalove ylberin ti?? u bone cun qe te ler vajzat aiKristina shkruajti:Asgje leri vajzat se keto muhabete kan...vazhdo programin tigladiatori shkruajti:po une mendohem o goca se sesi me duket nga do teme qe te shkoj ju muhabet dashurickash beni...deri ketu ska asgje te keqe por ne te hkretet qe sjemi te dashuruar ku te shkojm...prandaj une shof komentet dhe kruj koken po une ca te them tani......
shtrige..car ti them djalit se ma keni zabtu me pyetjeEngjelli_blu shkruajti:kalove ylberin ti?? u bone cun qe te ler vajzat aiKristina shkruajti:Asgje leri vajzat se keto muhabete kan...vazhdo programin tigladiatori shkruajti:po une mendohem o goca se sesi me duket nga do teme qe te shkoj ju muhabet dashurickash beni...deri ketu ska asgje te keqe por ne te hkretet qe sjemi te dashuruar ku te shkojm...prandaj une shof komentet dhe kruj koken po une ca te them tani......
epo kur rri mes vajzave si kujton ai se do shpetoj kollajKristina shkruajti:shtrige..car ti them djalit se ma keni zabtu me pyetjeEngjelli_blu shkruajti:kalove ylberin ti?? u bone cun qe te ler vajzat aiKristina shkruajti:Asgje leri vajzat se keto muhabete kan...vazhdo programin tigladiatori shkruajti:po une mendohem o goca se sesi me duket nga do teme qe te shkoj ju muhabet dashurickash beni...deri ketu ska asgje te keqe por ne te hkretet qe sjemi te dashuruar ku te shkojm...prandaj une shof komentet dhe kruj koken po une ca te them tani......
edhe vijne ketu ne forum edhe flene prapKristina shkruajti:Po c te bej ai moj se keta djemte e tjere gjume flene..s din gje tjeter
gladiatori shkruajti:mjere une thuaj
sa kam qesh po pse cke more ???ke frike nga vajzat???gladiatori shkruajti:mjere une thuaj
vallaj un skam nevoj e fus ene vetem hahhahahagladiatori shkruajti:po ju po u bete 3 a 4 hajde tju mbash....ju fusni djallin ne shishe e lere mua pastaj
jo une ty ste gacmoj se je shoku i aldosgladiatori shkruajti:po ju po u bete 3 a 4 hajde tju mbash....ju fusni djallin ne shishe e lere mua pastaj
gladiatori shkruajti:a titi po kujdes se djalli po djall mbetet...dhe kushe di te trasformohet ne ndonje qe sta pret mendja dhe mjer ti pastaj
djalli po djall mbetet po mbrena ne shishe amagladiatori shkruajti:a titi po kujdes se djalli po djall mbetet...dhe kushe di te trasformohet ne ndonje qe sta pret mendja dhe mjer ti pastaj
nuk i trembem askujtgladiatori shkruajti:a titi po kujdes se djalli po djall mbetet...dhe kushe di te trasformohet ne ndonje qe sta pret mendja dhe mjer ti pastaj
hahahhah jo do e fusja ne nje trasparente skam pse ta hap duket ca bengladiatori shkruajti:epo ju femrat keni dhe dicka ...edhe pse te fusni ne shishe prap jeni kureshtare dhe beni cbeni dhe hop hapni shihsen
TAMAMEngjelli_blu shkruajti:hahahhah jo do e fusja ne nje trasparente skam pse ta hap duket ca bengladiatori shkruajti:epo ju femrat keni dhe dicka ...edhe pse te fusni ne shishe prap jeni kureshtare dhe beni cbeni dhe hop hapni shihsen
Kaq mire e ke more Denisgladiatori shkruajti:po moj po po ja qe kureshtja te ju femrat eshte gje e madhe....dhe sado qe ta dini apo ta shikoni prape ju ha kurrizi juve
vallaj me dhemb ndonjeher ene ndodh po te me haj... do kisha dyshime se do e kisha me xhulgladiatori shkruajti:po moj po po ja qe kureshtja te ju femrat eshte gje e madhe....dhe sado qe ta dini apo ta shikoni prape ju ha kurrizi
eksperienca jote nuk do te thot qe perkon me te vertetengladiatori shkruajti:jo sesht e thene se e kam mire thjesh nga ekperienca e kam
..po me te vertetn korespondon por me timen ama qe mos keqkuptohemiEngjelli_blu shkruajti:eksperienca jote nuk do te thot qe perkon me te vertetengladiatori shkruajti:jo sesht e thene se e kam mire thjesh nga ekperienca e kam
Similar topics
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi