First topic message reminder :
Me ke do lidheshit ne forum ?
Me ke do lidheshit ne forum ?
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
Berti shkruajti:Berti shkruajti:Jam me Essin
Berti shkruajti:Berti shkruajti:Berti shkruajti:Jam me Essin
anna shkruajti:anna shkruajti:me asnje
..po tani sa pyt dhe ti o aldo po ajo e ka nje ..ca na do ne te forumitAldo shkruajti:anna shkruajti:anna shkruajti:me asnje
Pse kshu ti yllo?
sepse jeta ime eshte sekret vetem dikush ka hyreAldo shkruajti:anna shkruajti:anna shkruajti:me asnje
Pse kshu ti yllo?
...papapap sa enigmatike qe eshte njeraanna shkruajti:sepse jeta ime eshte sekret vetem dikush ka hyreAldo shkruajti:anna shkruajti:anna shkruajti:me asnje
Pse kshu ti yllo?
jam si cdo kush ketugladiatori shkruajti:...papapap sa enigmatike qe eshte njeraanna shkruajti:sepse jeta ime eshte sekret vetem dikush ka hyreAldo shkruajti:anna shkruajti:anna shkruajti:me asnje
Pse kshu ti yllo?
...po dale nje here dale po na e thuaj mos se mbase ka ndonje ketu qe do ta dijeanna shkruajti:jam si cdo kush ketugladiatori shkruajti:...papapap sa enigmatike qe eshte njeraanna shkruajti:sepse jeta ime eshte sekret vetem dikush ka hyreAldo shkruajti:anna shkruajti:anna shkruajti:me asnje
Pse kshu ti yllo?
...ok me fal qe ta kerkova dhe me fal se po insistojanna shkruajti:ai e di ska nevoje ta them ketu
ska problemgladiatori shkruajti:...ok me fal qe ta kerkova dhe me fal se po insistojanna shkruajti:ai e di ska nevoje ta them ketu
hahahahahahahahahahBerti shkruajti:Esin se po pash tjeter me grivi
Pse qesh moj ti se e duaanna shkruajti:hahahahahahahahahahBerti shkruajti:Esin se po pash tjeter me grivi
gri sallat ti seune inat skamBerti shkruajti:Ke inat tianna shkruajti:
hahahahahhahaa jo se jam e lidhur uneBerti shkruajti:Ti plase
$EB@$TJ@N shkruajti:kush me ka qef le te me me coj pm ahahahha
Similar topics
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi