First topic message reminder :
Me ke do lidheshit ne forum ?
Me ke do lidheshit ne forum ?
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
Gladiator jam jo e vjeter po nje nga ato qe e nisi kete forum...me interesojne te gjithe do thoja ne menyren e vet kuptohet..po ne vecanti ..s po e them me mire...ciao.gladiatori shkruajti:TI JE ANTARE E VJETER BESOJ SE MUND TE JET NDONJERI NGA ANTARET QE TE ITERESON
po po e kam por me esht ne gurbet moj Berti eshtgladiatori shkruajti:PO A E KE GJETUR BURRIN ?
Jo mos ma qaj hallin se mi ka marr masat ai nuk me le te ftohem:Dgladiatori shkruajti:MJERA TI U PLEVITOSKE SE FTOTI GJITH NATEN NGAQE FLIKE VETEM
gladiatori shkruajti:hahah ca te ka len hidrraulikun ne shtepi te te rregulloj rezistencen
gladiatori shkruajti:hahah ca te ka len hidrraulikun ne shtepi te te rregulloj rezistencen
kollaj fareDua shkruajti:Ca eshte kjo tifollzik..? Me fal qe te pyes,,por une jam kosovare dhe nganjehere e kam veshtire te kuptoj ca fjale nga ju te Shqiperis
DISTANCA I NGROH DY ZEMRA..MENDOJgladiatori shkruajti:hahah ca te ka len hidrraulikun ne shtepi te te rregulloj rezistencen
thuaj inicialet e lepurushes tendeAldo shkruajti:Hahahahahhaha sekret
ok nuk po kerkoj me shumeAldo shkruajti:Hahhahahahah enigme
lum ajo me tyAldo shkruajti:Me lepurushen time.
Dua shkruajti:Une me asnje,,e Ina me duket se do me Yllin
Similar topics
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi