First topic message reminder :
Mendoj nje deshire !
Mendoj nje deshire !
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
Shko tek faqja : 1, 2, 3, 4
Te rafte pika tyil conte shkruajti:Hahahhaha ty te pelqejne bananet yllo???
Sa here qe shuhet nje yll ne qiell te mendoj ty dhe me piqet banania ...
ALENA shkruajti:Te rafte pika ty [img] [img]il conte shkruajti:Hahahhaha ty te pelqejne bananet yllo???
Sa here qe shuhet nje yll ne qiell te mendoj ty dhe me piqet banania ... [img] [img] [img]
Se ke mbjell,,por t'a fali ZOTIil conte shkruajti:ALENA shkruajti:Te rafte pika ty [img] [img]il conte shkruajti:Hahahhaha ty te pelqejne bananet yllo???
Sa here qe shuhet nje yll ne qiell te mendoj ty dhe me piqet banania ... [img] [img] [img]
Hahhahahaha ...... kam mbjell banane une moj ...... hahahaha....
ALENA shkruajti:Se ke mbjell,,por t'a fali ZOTI [img]il conte shkruajti:ALENA shkruajti:Te rafte pika ty [img] [img]il conte shkruajti:Hahahhaha ty te pelqejne bananet yllo???
Hahhahahaha ...... kam mbjell banane une moj ...... hahahaha.... [img] [img]
Sigurisht per goca t'a faliil conte shkruajti:ALENA shkruajti:Se ke mbjell,,por t'a fali ZOTI [img]il conte shkruajti:ALENA shkruajti:Te rafte pika ty [img] [img]il conte shkruajti:Hahahhaha ty te pelqejne bananet yllo???
Hahhahahaha ...... kam mbjell banane une moj ...... hahahaha.... [img] [img]
Po ke te drejte ....... po nuk ma fali qe ta mbaj per vete une .....hhhahaha
Shko tek faqja : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi