Forumi Kuq E Zi
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 Regjis10

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Kuq E Zi
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 Regjis10
Forumi Kuq E Zi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....

You are not connected. Please login or register

Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë  Mesazh [Faqja 4 e 5]

$EB@$TJ@N

$EB@$TJ@N
->Fond@tor<- WebM@ster
->Fond@tor
First topic message reminder :

Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment...

https://kuqezi.albanianforum.net/

$EB@$TJ@N

$EB@$TJ@N
->Fond@tor<- WebM@ster
->Fond@tor
ki parasysh qe plerat flasin keq per mua, ndersa mbeturinat i besojn Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 374313692

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 1416650876 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 1416650876 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 1416650876 Ak pse more djale kush ka fol keq per ty Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 428125983

Nitta

Nitta
Antar Special
Antar Special
e dua shum

Vizitor

Anonymous
Vizitor
E dua kaq shume..

Aldo

Aldo
Moderator
Moderator
Te dua shpirt me gjithe qenien time....... kis

Nitta

Nitta
Antar Special
Antar Special
Me mungon

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Ishe gjithe naten ne enderrat e mia Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 996942732

$EB@$TJ@N

$EB@$TJ@N
->Fond@tor<- WebM@ster
->Fond@tor
gjesi Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 996501562

Nitta

Nitta
Antar Special
Antar Special
Mirmengjesi Zemer

Engjelli_blu

Engjelli_blu
Princeshe
Princeshe
ate qe i thash mbrem

$EB@$TJ@N

$EB@$TJ@N
->Fond@tor<- WebM@ster
->Fond@tor
si thua per neser

Nitta

Nitta
Antar Special
Antar Special
Mirmengjessi Zemer

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
Flm per nje nat te mrrekullueshme

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Beauty shkruajti:Flm per nje nat te mrrekullueshme
Lum si ti shijoje edhe per mua 3333

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
Kristina shkruajti:
he he mos u merzit moj /// edhe un isha shum keq .. por ja tani .. edhe ty shum shpejt Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 2975102265 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 2975102265 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 2975102265

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Beauty shkruajti:
Kristina shkruajti:
he he mos u merzit moj /// edhe un isha shum keq .. por ja tani .. edhe ty shum shpejt Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 2975102265 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 2975102265 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 2975102265
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 2975102265 per mua s ka kohe ..nejse Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 2975102265 te kam xhan shume

Kristi

Antar Special
Antar Special
ja kam than mram ate qe desha tani jam i qet

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Kristi shkruajti:ja kam than mram ate qe desha tani jam i qet
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 988064290 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 988064290 ta degjoj e une hahha

Kristi

Antar Special
Antar Special
po maj pse jo
Dit e Nat e kam prit ket dit Qe te dhuroj ty diqka o shpirt , Netet e erreta nuk mundesha te ri vet Se zemra ime ty po te pret , O pellumb i bardh dergoje ket leter Kur te mbrish te Shpirti im thuaj qe e dua teper Nuk te harroj aspak se vetem ty te kam ne Zemer , Hape letren dhe lexo se qka po shkruaj , URIME DITELINDJEN SHPIRTI IM TE DUA SHUM NUK MUNDEM TA PERSHKRUAJ SE VETEM UN PER TY PO VUAJ , PER TY ZEMRA PO QAN PSE NUK JAM AFER , DUA TE JESH E LUMTUR DHE E GEZUAR TE KESH DASHURI NE VITET E ARDHSHME NDONESE PA MUA , EDHE 1HER PO TA UROJ DITELINDJEN NGA SHPIRTI , URIME DITELINDJE 100VITE TE JETOSH JETA IME !♥
jam liru nga mendimet per te tani

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Kishte ditelindjen e i dergove kete..minima

Kristi

Antar Special
Antar Special
po dhe ta shiheshe pastaj duke me shkruajtur

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Kristi shkruajti:po dhe ta shiheshe pastaj duke me shkruajtur
Po ajo tu pergjigj apo jo?

Kristi

Antar Special
Antar Special
po por i thash qe vetem kisha deshir tu shprehesha ndjenjat

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 996942732 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 996942732
Kristi shkruajti:po por i thash qe vetem kisha deshir tu shprehesha ndjenjat
Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 996942732 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 996942732 Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 996942732 s ke harru me sa shoh

Kristi

Antar Special
Antar Special
tani jam i qet qe nga dita e djeshme me te vertet

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Kristi shkruajti:tani jam i qet qe nga dita e djeshme me te vertet
Ok se mos te shoh serish te merzitur s do ta fal

SpOrTiStI

SpOrTiStI
VIP
VIP
Fal durimit qe kemi te dy jemi persi bashk sot I Love You

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Do doja te isha kaq prane teje sonte sa mos guxoje te mbusheshe me fryme.

SpOrTiStI

SpOrTiStI
VIP
VIP
Kristina shkruajti:Do doja te isha kaq prane teje sonte sa mos guxoje te mbusheshe me fryme.

Lol u dashka bombulat me ajer ti marrsh me vete se do ja merrje frymen :P :P Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment... - Faqe 4 1416650876

Sponsored content

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 4 e 5]

Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

Social Media Buttons