Forumi Kuq E Zi
Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Regjis10

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Kuq E Zi
Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Regjis10
Forumi Kuq E Zi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....

You are not connected. Please login or register

Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë  Mesazh [Faqja 2 e 5]

1Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Thenie Dashurie... 7/1/2012, 15:40

Vizitor

Anonymous
Vizitor
First topic message reminder :

Gjuha e dashurise eshte nje gjuhe sekrete dhe shprehja e saj me e larte eshte nje perqafim i heshtur.

31Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:49

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Shpesh deti flet me fjale te largeta, thote gjera qe askush si di, vetem kush di te degjoje mund te kuptoje, por ti degjo zemren time do te te thote: TE DUA ....TE DUA PERJETESISHT!

-Me dashuro, me nje dashuri te zjarrte si deshira per te jetuar e per te vdekur; me dashuro me nje dashuri te embel si lenda qe nderton endrrat: eshte gjithcka qe kerkoj ti!

-E shkruajta te dua ne rere, e fshine dallget, e shkruajta ne qiell, e fshine rete, e shkruajta ne zemer, do mbetet perjete.
-Te dua, pa ditur si, kur dhe nga! Te dua pa paragjykime dhe mendjemadhesi. Keshtu te dua, sepse nuk mundem te te dua ndryshe!

-Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar

-Me mire te humbesh jeten per urrejtje, se sa te largosh vdekjen ne pritje te dashurise tende!
-Nese cdo here qe mendoj per ty, do te binte nje yll, qielli do te vdiste nga vetmia.

-Te dua..nuk e di si, as prej sa, as prej nga...Te dua pa probleme dhe krenari; te dua ne nje menyre qe vetem une mund ta konceptoj.

-Largesia eshte armiku i vertete i te dashuruarve...por eshte dhe a qe me shume nga te gjithe na ben te ditur se sa duhemi...

32Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:49

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
-Pash ne qiell qe mungonte nje yll, u ktheva rastesisht mbrapa dhe te pash ty.

-Ndonjehere endrrat behen realitet, por me ty, realiteti u be nje enderr.

-Nese ti nuk do te kishe emer, do te te therrisja Dashuri, dhe nese dashuria nuk do te kishte emer do ta therrisja me emrin tend.

-Nese do te zbuloja rrugen per tek zemra jote, do te fshija cdo gjurme per te shmangur kedo qe mund te me ndiqte pas.

-Do te mesohem me mosqenien tende, do t'u them njerezve qe "ishte fati", do te dij te shtirem i lumtur....kushedi a do te jem ne gjendje t'i them zemres sime qe mbaroi!

-Kur me dhe dashurine zbulova jeten, kur te dhashe veten time zbulova lumturine. A qe behet per hir te dashurise eshte pertej te mires dhe se keqes.
-Dashuria plotesohet kur dy shpirtra bashkohen ne nje frymemarrje te vetme.
Nese dikush te sheh me lote ne sy, duaje sepse ka frike se mos te humbet.

-Kur te bije shi, dil nga shtepia...dhe leri pikat qe bien te te prekin...jane puthjet e dashurise qe prej shume kohesh kam dashur te t'i jap.

-Te pres jashte botes...aty ku realiteti behet magji...te pres aty ku urrejtja behet dashuri...ku lotet kthehen ne rreze dielli...te pres aty ku le krenarine pergjithmone...te pres aty ku zemra ime sdo te vuaj me!

-Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

33Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:50

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
__________♥_______________Te dua, a me don,
________♥__________♥______une per ty e jap jeten
______♥__♥_______♥________e ti per mua qmendon?!
____♥_____♥____♥__________dhe me trego sa me don
__♥________♥____♥__♥_____
____________♥____♥_____♥_O Zot i vertet
_____________♥____♥__♥_mos me le te vuaj
______________♥____♥___mos ma largo te dashurin
_______________♥_____te behet i huaj.
________________♥____

___♥♥♥_______Te mendoj ne vete
___♥___♥_____te mendoj me drite
___♥_____♥___ te dua me Zemer
___♥______♥__te dua me shpirt
___♥______♥__
___♥_____♥___Te kam dashur
___♥___♥____dhe shum te dua
___♥♥♥______por te lutem ty
_____________mos mem tradhtua
__♥_____♥___
__♥_____♥___Te dua do te them
__♥_____♥___dhe ashtu do te mbes
__♥_____♥___te dua do te them
__♥_____♥___gjersa une te vdes
__♥_____♥___
__♥_____♥___Oj Dashuri e mallkuar
__♥♥♥♥♥____pse sme le te qet
____________po me ben te vuaj
__♥__________gjithnje ne ket jete
__♥_♥________
__♥__♥_______Asgje me te bukur
__♥____♥_____ska ne kete jete
__♥♥♥♥♥♥____se dashurija e vertet
__♥______♥___asgje me te bukur
__♥_______♥_ska per mua
__♥________♥_sa i dashur kur me thet TE DUA

34Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:50

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
──██────(▒)(▒)
──██───(▒)(♥)(▒)
─▄██▄▄█─(▒)(▒)
───
▄███▄
──███─███─(▒)(▒)
──▀██▄██▀(▒)(♥)(▒)
────███───(▒)(▒)
───────
▀██─██▀
────────
██─██─(▒)(▒)
────────
▀█▄█▀(▒)(♥)(▒)
──────────▀───(▒)(▒)
────────────██▀▀▀█
──(▒)(▒)──────██▄█──(▒)(▒)
─(▒)(♥)(▒)─────██▀█─(▒)(♥)(▒)
──(▒)(▒)──────██▄▄▄█(▒)(▒)

35Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:51

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
me fal zemer se ndoshta me fjalet e mia te lendova,me fal shpirt se ndoshta nga dashuria ty te gjykova.me fal i dashur se vec per ty une mund te jetoj,me fal syri im se pa ty une nuk dua te jetoj.................(per dike qe e dua shume)

36Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:51

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
kur me dhe dashurine zbulova jeten,kur te dhashe veten time zbulova lumturine....................

37Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:51

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
mos me pyet per ato caste qe dikur me mua kalove,mos loto per fatin tone qe ti vete e shkaterrove!!!

38Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:52

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
cdo dite pa ty eshte si nje dite pa diell,
cdo mbremje pa ty eshte si nje nate pa yje,cdo ore pa ty eshte si nje jete pa ndjenja,cdo minut pa ty eshte nje minut si te mos isha ne jete,cdo sekond pa ty eshte si te mos me rrah zemra per ty.

39Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:52

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria eshte gezimi per tu bere dy.
Dashuria eshte frika per tu bere tre.
Dashuria eshte tmerri per te ngelur nje.
Dashuria eshte dobesia fizike e shpirtit
Dashuria eshte poezia e ndjenjave
Dashuria eshte lumturi kur e ke prane
Dashuria eshte semundje dhe iluzion kur je larg.
Dashuria eshte vuajtje kur je i sinqerte."
Dashuria eshte verbim kur vendoset para arsyes."
Dashuria eshte shurdhim kur te largon nga njerzit e tjere.
Dashuria eshte memece kur nuk ke fantazi."
Dashuria qendron ne prandaj sduhet te zgjedhi vetem me sy.
Ne qofte se e do dike lere te lire, nqs ai vjen tek ty, eshte i joti,
nqs nuk vjen, ska qene, dhe nuk do te jete i joti asnjehere.
menyra me e mire per te dashuruar eshte te dashurosh
sikur s'ke qene lenduar asnjehere
Kurre mos ji i friksuar ti thuash dikujt qe e do,
ata mund te ta thyejne zemren,
por ti mund te thyesh te tyren nqs nuk ja thuaj
Dashuria nuk ka te beje me ate cfare ti pret te marresh,
ajo ka te bej me ate qe ti do te japesh- e cila eshte gjithcka
erëzve u pëlqen më shumë dashuria se martesa,
për këtë arsye romanet janë më argëtues se historia.
"Shetmfori"
Dashuria asnjëherë nuk lind në shpirtin e prishur.
Të dua sepse më dhe dashurinë. E dua dashurinë sepse ma dhe ti.

40Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:53

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
DaShUrIa---------ka fjale me te bukur se kjo???

*te qeteson gjendjen shpirterore si dhe ate fizike

*te ben te ndjesh gjakun kur te levizin neper "veins"--qeliza

*te sjell buzeqeshjen nese e kishe humbur

*te sjell ne jete nese ishe ne prag te vdekjes

*te krenaron e te ben te ndihesh i/e lumtur

*te largon intrigat dhe pesimizmin e jetes

*DASHURIA "simple" TE Dashuron

41Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:54

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Gjithcka qe deshiroja nete dhe dite te tera, ishte te te dashuroja me gjithe fuqine e qenies sime.
Lutesha qe te pranoje te qendroje prane meje deri ne fund te jetes sime.
Per mua e vetmja ne jete, ne zemren time, e kaluar, ajo qe e deshta me te vertete.
Mos mendo se per ty poezia ime ka marre fund, sepse fundi nuk i vjen kurre edhe nese ty s te takoj askund.
Do te vazhdoj te shkruaj deri ne fundin e kesaj bote dhe nuk do te harroj kurre si me mashtroi dashuria jote.
I shkruaj asaj qe kurr nuk e takova, asaj qe ne zemer ende e mbaj dhe qe nga fillimi e dashurova.
I shkruaj zerit qe kurr se degjova, dashurise qe mbet vetem ne mendje, asaj qe vetem e enderrova.
I shkruaj nje femre qe e dua shume, i shkruaj i shkruaj, doren s mund ta ndale, i shkruaj ne megjes, diten,
ne mbremje, ne mesnate, i shkruaj dhe kur jam ne gjume. I shkruaj pa zemer se zemren time e ka ajo te falur nga une .
I shkruaj ne letra, por kujt nuk e di, Enigmes, enderres qe ne foto se pashe, i shkruaj asaj per te cilen mbaj zi,i shkruaj asaj qe ne te, ne dashuri rashe.
I shkruaj zemres qe mundohem ta pervetsoj, asaj te ciles dashurine qe kam ndaj saj nuk din ta kuptoje.
Me fal zemer se ndoshta me flajet e mija te ledova , me fal shpirt se ndoshta nga dashurija te gjykova.
Me fal e dashur se vec per ty une mund te jetoje, me fal Syri im se pa ty une nuk dua te egzistoje.
Mos harro: Se vetem ty te deshta ne kete bote, mos harro se per ty mbrem su ndalen lot.
Mos harro se pa ty cdo gje eshte e kote, mos harro se te dua ma shume se dje, sote.
Me kujto edhe kur te thojne se nuk jam gjall, mos harro se as guri s kishte plas ma pare.
Me thuaj nje here se kote nuk ishte krejt ky vajtim , mos harro se ti je e vetmja lumturi ne shpirtin tim.
Mos lejo qe te behem i dashurise, edhe nje viktim , me thuaje nje here,Mos lejo qe te behem i dashurise, edhe nje viktim , me thuaje nje here,
se me don sa te dua shpirti im. Mos mendo se edhe nese me Ty nuk jam, me beso se vetem ty te deshta, me zemer te them!
Edhe pse thone se koha hakmerret me harrese ndaj kujtimeve, dashuria ime per ty kurr nuk do te zbehet.
Dhimbje e madhe per mua do te ishte t’i harroj ditet me te lumtura te jetes sime.
Kam kerkuar nje njeri si ti pjesen me te madhe te jetes sime, por ishte shume veshtire ta gjeja.
Dhe befasisht u ktheva, dhe ti ishe aty.

42Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:54

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
dua te fal endrat e mia, qe ti ruash si kujtim nga dashuria, dua te fal shpresen,iluzionet qe ato vijne si pasoje nga dashuria...por me shume te fal zemren time ...aty gjendet e gjith dashuria.

43Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:54

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashurin mbaje me mire sekret
se atehere tradhetia e saj te vret.

44Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 19/1/2013, 06:54

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Te dhurova shume gjera ne kete jete
te quaja dashuria ime e vertete
Un per ne te dy krijova iluzione
isha e mbushur plot emocione
Dashuria ime e pamundur qe nuk te harroj
edhe pse iku une akoma te dashuroj
Do te te harroj kur te vdes
edhe aty do te te pres
Ti je jeta ime dhe une te dua
edhe pse fati luan me mua.

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Shumezo valet e detit me yjet qe jane ne qiell...dhe do te zbulosh sa te dua.

46Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:12

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria eshte zjarr, ku secili hyn te digjet , dhe nga flaka e atij zjarri , blerohet !

47Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:12

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuri, nje emer, emer qe te there ne zemer qe kur permendet emri i saj lotet rrjedhin e vuajtja s ka skaj.

48Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:12

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Emer qe duhet me shume se vetvetja
emer qe e din e cka eshte e verteta,
qe te bene njemije vjet te jetosh
e te bene c do gje ta gezosh!.... Dashuria!

49Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:12

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria eshte nje thesar i humbur qe kerkohet nga njerzimi,

neve na kujton, pse ja vlen per te jetuar!

50Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:12

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
E
veshtir eshte jeta pa ty

E
veshtir eshte nata kur kalohet ne vetmi

Por
ma veshtir eshte ta duash e ai

Mos te te besoj..........

51Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:13

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria eshte nje Keshtjelle me mure te larta,
qe ka vetem nje porte.
Kur futesh ne te - ajo dere mbyllet per te mos u hapur me kurre,
dhe te le ne gjelberimin e pafund te kopshteve te keshtjelles

52Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:13

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria : Është syri i shpirtit dhe drita e zemrës !

53Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:13

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria ka thellësi nëse është e pastër !

54Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:13

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria i ka ligjet e veta të zhvillimit, stinët e veta jetësore si lulja , jeta e njeriut. Ajo ka pranverën e hershme, verën e nxehtë dhe, pas tyre, vjeshtën e cila për disa është e nxehtë, e ndritshme dhe frutdhënëse, ndërsa për disa të tjerë e ftohtë, e zymtë dhe e mjerë.
Bjelinski

55Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:13

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Në fillim të dashurisë dashnorët flasin për të ardhmen, e kur ajo është nga fundi, flasin për të kaluarën.
Karlo

56Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:14

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria është zjarr i furishëm. Atë s'mund ta shuajë dot as uji i bekuar. Madje as gjaku.
Pregeli

57Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:14

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Dashuria? Në fillim fjalë të mëdha, pastaj fjalë të pakta e në fund fjalë të shumta.
Pajeroni

58Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:14

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Të lutem, më duaj pak, në qoftë se dëshiron të më duash gjatë.
Herriku

59Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:14

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Asnjëherë nuk dashuron mjaft, në qoftë se nuk dashuron shumë.
Peshi

60Aforizma per dashurine. - Faqe 2 Empty Re: Aforizma per dashurine. 24/1/2013, 17:15

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Njerëzve u pëlqen më shumë dashuria se martesa, për këtë arsye romanet janë më argëtues se historia.
Shetmfori

Sponsored content

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 2 e 5]

Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

Social Media Buttons