trgoni vendine ma te quditshume ku keni be sexs mose nguroni
....ne wc te shkolles
....ne wc te shkolles
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
po me vjen keq do vine ajo dit kure ta shijosheALENA shkruajti:Shyqyr s'kam bere asnjehere ne jete
hahaha ndoshta kaqen keq per ate nuk e mbane mendCapkene shkruajti:Aman pexha paska ren kriza tek ty me duket nuk mbaj mend
Pa u martuar s'bejepexha shkruajti:po me vjen keq do vine ajo dit kure ta shijosheALENA shkruajti:Shyqyr s'kam bere asnjehere ne jete
edi edi te zabeliALENA shkruajti:Pa u martuar s'bejepexha shkruajti:po me vjen keq do vine ajo dit kure ta shijosheALENA shkruajti:Shyqyr s'kam bere asnjehere ne jete
Ca eshte kjo zabeli..?pexha shkruajti:edi edi te zabeliALENA shkruajti:Pa u martuar s'bejepexha shkruajti:po me vjen keq do vine ajo dit kure ta shijosheALENA shkruajti:Shyqyr s'kam bere asnjehere ne jete
ALENA shkruajti:Ne kamer
Mbase je cun flori,,t'a kaloj LinjenGentleman shkruajti:ALENA shkruajti:Ne kamer
po ha ma kalo pak at linje moj alena :P
ka kohe qe skam ber seks :O
Similar topics
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi