Duket se njëra nga sekretet më të ruajtura në botë, për të cilën dinë vetëm disa nga zyrtarët më të lartë të kompanisë Coca Cola, më në fund është zbuluar.
Përfaqësuesit e ueb sajtit "Thisamericanlife.org" pohojnë se kanë zbuluar përbërjen misterioze dhe shumë të ruajtur, nga e cila bëhet pija më e njohur e gazuar në botë. Përbërësit e saktë të Coca Colas nuk janë zbuluar kurrë për publikun, ndërsa receta, e krijuar nga kimisti John Pemberton më 1886, ruhet në një kasë me një mbikëqyrje konstante, transmetojnë mediet kroate.
Shumë janë munduar ta kopjojnë përbërjen e Coca Colës, por kurrë me rezultate identike.
Receta sekrete e përmbajtje sekrete “7x” është kjo:
- 236 mililitra alkool,
- 20 pika vaj portokalli,
- 30 pika vaj limoni,
- 10 pika vaj arre,
- 5 pika vaj koriandre,
- 10 pika vaji të lules Citrus vulgaris,
- 10 pika vaj kanelle.
Përfaqësuesit e ueb sajtit "Thisamericanlife.org" pohojnë se kanë zbuluar përbërjen misterioze dhe shumë të ruajtur, nga e cila bëhet pija më e njohur e gazuar në botë. Përbërësit e saktë të Coca Colas nuk janë zbuluar kurrë për publikun, ndërsa receta, e krijuar nga kimisti John Pemberton më 1886, ruhet në një kasë me një mbikëqyrje konstante, transmetojnë mediet kroate.
Shumë janë munduar ta kopjojnë përbërjen e Coca Colës, por kurrë me rezultate identike.
Receta sekrete e përmbajtje sekrete “7x” është kjo:
- 236 mililitra alkool,
- 20 pika vaj portokalli,
- 30 pika vaj limoni,
- 10 pika vaj arre,
- 5 pika vaj koriandre,
- 10 pika vaji të lules Citrus vulgaris,
- 10 pika vaj kanelle.