Forumi Kuq E Zi
Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Regjis10

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Kuq E Zi
Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Regjis10
Forumi Kuq E Zi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....

You are not connected. Please login or register

Shko tek faqja : Previous  1, 2

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë  Mesazh [Faqja 2 e 2]

1Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Ndnjenjat e Shpirtit Tim 2/3/2013, 10:39

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
First topic message reminder :

Shumica njerezve mendojn se kta qe do shkruaj do jen ndjenjat e shpirtit tim por ata nuk e din se kto rreshta i kyshtohen dikujt qe padashje e paekuptuar u be e pjes e jetes edhe mendimeve te mia nuk e din se ai ishte askushi ndersa tashi u be makthi ferri im ai u be misherudi enderrave te mia ai u be pjes e jetes time qe smund ti ndalja dot mendimet per te eh sa e leht esht ta shkruash historin te mjafton nje copez letre pak vetmi e nje laps qe tshkruash por esht e veshtir ti perjetosh castet sidomos lotet e oreve te vona te cilat ishin pjes e pandalshme ishte pjese e jetes time por sot jo ai iku iku u besoi te tjereve e jo mua iku e beri qe emrin tij apo fytyra tij engjellore te ishte thjesht si emer e jo pjes e imja tme shoqeronte iku cte bej iku un e kam fajin vec un askush tjeter

luani

luani
Administrator
Administrator
Mendja ma thote,
zemra ma kerkon,
te shkruaj nje leter,
ty ta dergoj,
marr nje leter,
shkruaj ca fjale,
shpirt te dua ,
jam per ty ,
je per mua ,
e keshtu vazhdoj,
kthehem prapa e lexoj,
s'me duket se jam shprehur mir , e gris e nga e para filloi,
e keshtu disa here me rralle ,
akoma spo gjej ato fjale margaritare ,
mendoj e mendoj e aty vertitem ,
rreth fjales te dua ,per ty po merzitem ,
e keshtu spo vendos dot cfar te shkruaj ,
ndaj akoma letra ime mbeti e paderguar.

32Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 13/6/2013, 16:32

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Images?q=tbn:ANd9GcSC1uFIPfamsBW3n46C7SYoe6gmLGzXyfLM4nMwnoTsvtevRBPy0g:

33Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 13/6/2013, 20:53

shaban cakolli

shaban cakolli
Antar Special
Antar Special
une i kam derguar

34Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 14/6/2013, 15:05

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Nuk e di sIì m bere per vVetè dHe as m inTeresòOn ta diI .. RendsSi ka Q tt Dua asHtu si nk kam mendUar ndOnjehere se dOo doJa Njeri ..

35Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 14/6/2013, 20:05

luani

luani
Administrator
Administrator
Do ta shkruaj ngadale,
ta dergoj ndoj dite ...
me pellumbin postar,
te puth ne buze,
te puth ne balle...

36Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 15/6/2013, 13:02

Klio

Klio
Moderator
Moderator
NdonjeHere e teprojm me xHelozZi dhe tHemi fjal tt pa Menduara mire ..pòOr aMa dHe xHelozia nga dasHuria madHe ndodH ...

37Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 18/6/2013, 07:11

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Ti mund te thuash se me urren....mund tme thuash femer e perdal por syt e tu tregojn gjithshka tregojn fjalen dashuri....tregojngjithshka e pse do ta mohosh ti....nuk me flet por me ndjek e shikimi yt me syt kafe me djeg...ndez cigaren rrin nqetsin tende asnje gje sme thua...thuam dicka mos rri i heshtur ne erresir nga ta di un se ti ndjen dashuri per mua un jam pesimiste te afrohem ngadal ti sme thu asgje habitem si nuk e kupton se syt e mi tshohin vetem ty e ti per mua je i vetmi djal..habitem se asgje spo mflet po heshtja tdyve pak e ngapak po na tret...jetojm ne nje vend tvogel ku ecim e ndjenjat njeri-tjetrit si shprehim..jetojm ne nje vend ku asnje smund tna e ndal dashurin.....spo mundem tshkruaj me....Me Fal shpirt se ndoshta tshqetsoj......me fal jet se ndoshta tngacmoj....Me Fal Drita Syve Tmi....Me Fal Ti Shpirt Vetem Sonte Dashuri....

Klio

Klio
Moderator
Moderator
Tmerrshme dhe e habitshme!
Rrime ne heshtje, pa levizur e shohim kohen e cila vrapon si e c'mendur. Oret ikin ditet shtyejne njera tjetren, muajt rendin nxitimthi, e ne po prape rrime si parazite pa kapur castet qe jeta ti dhuron veç njehere.
C'tmerr! Nje dite e re vjen e iken e percjelle njerezisht nga indiferenca jone. Ikin vitet ndersa ne si spektatore gjykojme ate qe s'kemi bere e ate c'ka kemi bere.
Konkluzioni eshte asgje.

Klio

Klio
Moderator
Moderator
Me Mungon

Me mungon...ka kaluar vetem nje dite qe nuk te shoh dhe perseri me ka marre malli...Dje u pame vetem per gjysem ore por per mua ishte fantastike...mbi te gjitha kur me perqafove...ndjeja nje siguri te madhe midis kraheve te tua...te dua dhe nuk do pushoj kurre se theni kete fraze. Je njeriu me fantastik qe kam njohur ndonjehere je nje nga personat e vetem qe me kupton dhe me do te miren...Me mungon. Te puth fort!

40Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 17/7/2013, 17:11

luani

luani
Administrator
Administrator
E dashur Njomeza!
Me fal qe nen peshen e emocioneve qe me kan perfshire qenjen time ne keto momente, kur po kujtoj takimin qe patem dje ne darke nen hijen e blirit shumvjecar, sapo nen qiellin blu ne majat e malit pllakoste nje ngjyre e kuqerremte ,kur dielli po largohej ngadale per ti lene vendin rrezeve te zbehta te henes gjishtrinjet e mij qe po dridhen dhe tani si ne ate moment kur preken lehte qafen tuaj e per te terhequr ngadale nga vetja ime per te perqafuar me nje malle te papermbajtur...Ah po te thash me fal nese bej ndonje gabim ne te shkruajtur.
Kur pash syte e ty jeshil te shkruar bukur me ngjanin me driten e semaforit qe thot futu se rruga eshte e lirem dhe me dhan me shum siguri qe vendi per mua eshte i rezervuar ne zemren tende. Trupi jot i brisht i bardhe si debore, fustani i holle me nje ngjyr te perflakur i punuar me aq kujdes ku u pershtatej aq mire limjave tua trupore thue ka punuar vete piktori i madh Onufri, ku dalloheshin lehte si hie te brendshmet,buzet flake te kuqe ku bashkohen bashke me rezet e henes sikur krijonin nje ylber te thjeshte por shume te bukur,i humbur si ne magji pa vetdije pash qe gjoksi juaj i beshem dhe gjyse i hapur ishte puthitur pas gjoksit tim dhe degjoj vetem nje tik tak sikur punon vetem nje zemer , por zemrat tona ishin puqur dhe akorduar aq shume sa kishin arritur te rrahin me nje sintoni te plote duke u bere nje . Kur me eshte qartesuar shikimi pash buzet e embela perpara te cilave nuk rezistova me . Ti e din mire sa zgjata duke i puthur pa pushim derisa filluan te na rridhnin djerse nga balli , por ajo qe nuk do ta harroj kure eshte kur buzet tua filluan ti pergjigjen buzeve te mija po me aq zjarre e dashuri. E keshtu te te rrasur thelle prane trungut te blirit , nen aromen e luleve te bardha ku gjat dites shume e shume blet kishin mbledhur nektarin qenjet tona u bene nje. Keto qaste jane te paharrueshme ku preka olimpin ,majen me te larte te dashurise te shumenderruar. Vetem nje nate ka kaluar por me duket nje muaj,nje vit e me shume ku pres me pa durim te vij mbremja tjeter qe te jemi prap bashke dhe jo nje e dy net por prgjithmone e dashura ime Njomza.Po nuk gjeta poste,letren do ta sjell dorazi per qefin tem.

41Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 18/7/2013, 15:17

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
jam shum e pafuqishme ndaj syve te tij jam shum e pafuqishme sa me shum largohet ndersa un perpiqem ta arrij me dhemb zemra kur e shoh tperpelitet nbuzet e nveshtrimet e saj mashtruse jam shum e pafuqishme o zot ndaj smundem te ec me tutje spo mundem e kjo vetmi qenka shum e trisht pse o zot pse cmka ndodhur kshu si ka mundsi qe gjith tkqijat me vin mu si ka mundsi qe un jam askushi per ty do ik edhe pse larg me nfund do e kuptoj se asnje sna deshti qe tlumtur tishim ne tdy

luani

luani
Administrator
Administrator
Vazhdoj ta shkruaj, por akoma nuk kam arrit me perfundue , mbasi pas cdo redaktimi pjesen me te madhe me duhet me ndryshue . Do te perpiqem sa me shpejt letren ta mbaroj, dhe me nje pellumb te bardhe postjer ty ta dergoj.

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Na ndajnë pak çaste deri tek takimi,
Pastaj gjithçka mundet një varg t'i ruaj
Por, lotët nuk hyjnë aty se ai det pikëllimi ,
Më përmbyt me zjarr që dot se shuaj!

Na ndajnë pak çaste të të sikoj syrin
Imazh që më flet me gjuhën e shikimit
Për shijen, oreksin, ngjyrën që mbyll dryrin
Pa puthjen e buzëve të vegimit !

Na ndajnë pak çaste ! Po na ndajnë ne !
Jemi bërë qiell , diell, dhe yje për jetësimin !
As n'errësirën e mesnatës nuk kemi nge
Se ndarja e trishtë na e vrau gëzimin...!.

luani

luani
Administrator
Administrator
po te them sinqerisht,
pres me pa durim,
gjoksin tend ,
ta ngjesh me gjoksin tim,
buzet e tua ,
te rroken me buzet e mija,
te vij qasti i shumpritur,
puthja e zjarrte...
Per ne lumturia.

luani

luani
Administrator
Administrator
Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Images?q=tbn:ANd9GcSUOqYkPeNZLdfCCA1zsa9XxPTMe9R7Th-5G4B2Lttv5cUBNUID

46Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 10/9/2013, 07:58

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Zemren time mere dhe vec jeto
dhe kur te vdes tek varri eja me
tako, Me lule ne dore me lot ne Sy,
me thuaj Te Dua nuk ri dot pa ty''

47Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 10/9/2013, 07:58

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Me pyete ate nate
ke do me shume,
Mua apo jeten
dhe une pa menduar,
Te thashe Jeten''
dhe ti ike duke qare
pa kuptuar se jeta ime,
ISHE TI..

48Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 10/9/2013, 07:59

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
kushtuar ty
Sekreti te sjellte dashuri dhe gezim
gjate gjithe egzistences tende

Ky eshte qellimi im per ty
dhe per boten

Nga libri Secret

49Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 10/9/2013, 07:59

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Sa kohe larg teje do te jem
mall ne zemer do te kem,
nese me sheh me lot ne sy
dije se un po vuaj shum per ty!

50Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 10/9/2013, 08:00

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Per te ditur se cfare je duke menduar,
pyet veten se si ndiehesh
Emocionet jane miete te cmuara,
qe na thone menjeher cfare kemi ne mendje''

51Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 10/9/2013, 08:00

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
"Te dashurosh,TE quajn "Naiv,Te jesh i lumtur te quajn te "Kote"Kurse te falesh te tjeret te quajn te "Doobet"..

52Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 11/9/2013, 13:38

luani

luani
Administrator
Administrator
Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Images?q=tbn:ANd9GcTFkDBxBSOOLcDHsUfF-W7CF3JPO6Nt39HsOznG6ESwUCAOB5MK

53Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 11/9/2013, 16:19

E Sinqerta

E Sinqerta
Webmaster
Webmaster
Do te flas per ty!

Une jetoj, se te dua shum!

syt e tu, i shoh edhe ne gjum!

Jeten do ta jap, per tenden dashuri!

ne varr kur do t'me pyesin,

do te flas per ty!

54Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Empty Re: Letrat E Paderguara....... 14/9/2013, 17:56

luani

luani
Administrator
Administrator
Letrat E Paderguara....... - Faqe 2 Images?q=tbn:ANd9GcQTaPvYchW28DOkTKJk_DCkIRUnMmo-n7F7InoxqcE2Nd_qr1i8pw

Sponsored content

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 2 e 2]

Shko tek faqja : Previous  1, 2

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

Social Media Buttons