Forumi Kuq E Zi
Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 Regjis10

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Kuq E Zi
Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 Regjis10
Forumi Kuq E Zi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....

You are not connected. Please login or register

Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë  Mesazh [Faqja 2 e 5]

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
First topic message reminder :

une do te shkoja tek te gjithe miqte e mi te forumit po ju???????????/

Melodia

Melodia
Princeshe
Princeshe
[quote="Berti"]
Melodia shkruajti:te kunates se nuk do te martohet [img] [img] moj e s na tha gje
po do vendos un per te do ta martoj me pahir se ajo nuk do te martohet hahahahahahah (beje shaka )

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
Te melodies se kemi te re shkel syrin

Melodia

Melodia
Princeshe
Princeshe
Essi shkruajti:Te melodies se kemi te re Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 3834742355
po moj le te vini por diheni se duhet te prisni jam akoma e vogel un Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 1416650876

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
Melodia shkruajti:
Essi shkruajti:Te melodies se kemi te re Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 3834742355
po moj le te vini por diheni se duhet te prisni jam akoma e vogel un Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 1416650876
mos na e zgjat Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 1416650876

Melodia

Melodia
Princeshe
Princeshe
[quote="Essi"]
Melodia shkruajti:
Essi shkruajti:Te melodies se kemi te re [img]
po moj le te vini por diheni se duhet te prisni jam akoma e vogel un [img] na e zgjat Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 1416650876
po ka pak pun kjo gje se akoma s'kam gjetur asnje qe do te me martoj Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 3210750418 po hajde ne dasem tende me perpara Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 3016075826

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
[quote="Melodia"]
Essi shkruajti:
Melodia shkruajti:
po moj le te vini por diheni se duhet te prisni jam akoma e vogel un [img] na e zgjat Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 1416650876
po ka pak pun kjo gje se akoma s'kam gjetur asnje qe do te me martoj Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 3210750418 po hajde ne dasem tende me perpara Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 3016075826
ok hajt pra te pres he qe nga tani ke ftesen Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2975102265

Melodia

Melodia
Princeshe
Princeshe
[quote="Essi"][quote="Melodia"]
Essi shkruajti:
Melodia shkruajti:
po moj le te vini por diheni se duhet te prisni jam akoma e vogel un [img] na e zgjat [img]
po ka pak pun kjo gje se akoma s'kam gjetur asnje qe do te me martoj [img] po hajde ne dasem tende me perpara [img] hajt pra te pres he qe nga tani ke ftesen Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2975102265
flm pra Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2975102265

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
[quote="Melodia"][quote="Essi"]
Melodia shkruajti:
Essi shkruajti:
Melodia shkruajti:
po moj le te vini por diheni se duhet te prisni jam akoma e vogel un [img] na e zgjat [img]
po ka pak pun kjo gje se akoma s'kam gjetur asnje qe do te me martoj [img] po hajde ne dasem tende me perpara [img] hajt pra te pres he qe nga tani ke ftesen Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2975102265
flm pra Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2975102265
ska gje mir se vjen Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2975102265

LAKSI & E

LAKSI & E
Webmaster
Webmaster
E te gjithe juve

https://kuqezi.albanianforum.net

Altin

Antar Special
Antar Special
ne timen

LAKSI & E

LAKSI & E
Webmaster
Webmaster
A me fton mua ne tenden..?

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
te ftoj je kumbara

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
kush me fton shkoj bahsk me Bertin Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 1416650876

LAKSI & E

LAKSI & E
Webmaster
Webmaster
anna shkruajti:te ftoj je kumbara
Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2975102265

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
Essi shkruajti:kush me fton shkoj bahsk me Bertin Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 1416650876
tek e imja je e mirepritur

LAKSI & E

LAKSI & E
Webmaster
Webmaster
Ne dasmen e te gjithve

Ylli

Ylli
Antar Special
Antar Special
Ne dasmen e Bertit & Essi-t dhe ne dasmen e Dua-s

Edituar për herë të fundit nga Ylli në 20/4/2012, 16:55, edituar 1 herë gjithsej

Vizitor

Anonymous
Vizitor
anna shkruajti:une do te shkoja tek te gjithe miqte e mi te forumit po ju???????????/
Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2745335197

LAKSI & E

LAKSI & E
Webmaster
Webmaster
Ylli shkruajti:Ne damen e Bertit & Essi-t dhe ne dasmen e Dua-s
Dhe une ne tenden

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
Berti shkruajti:Essit
je kryesori aty

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Essi shkruajti:
je kryesori aty
E di

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
Berti shkruajti:
Essi shkruajti:
je kryesori aty
E di
Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 374313692

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
te essit edhe bertit

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Tek ata edhe une

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
tek e ines

Melodia

Melodia
Princeshe
Princeshe
te essit dhe te bertit po me ftuan

Kristi

Antar Special
Antar Special
kush do me thirre mua

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
Melodia shkruajti:te essit dhe te bertit po me ftuan
te gjiith moj Ne dasem te cilit antar apo antare keni deshire te shkoni??? - Faqe 2 2975102265

Sponsored content

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 2 e 5]

Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

Social Media Buttons