First topic message reminder :
Per gjith MILANISTAT e forumit
MILAN 4EVER
Per gjith MILANISTAT e forumit
MILAN 4EVER
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
Shko tek faqja : 1, 2
Ky eshte postimi me i bukur i forumitZemrushja shkruajti:Nëse Milano ka më së shumti fansa në botë,dije se unë jam njëri prej tyre...Nëse Milanoo ka vetëm një fans, dije se ai jam unë...Nëse nuk ka milano asnjë fans,dije se unë kam vdekur dhe jam zhdukur nga faqja e dheut...Qfardo që të ndodhë, poshtërim apo disfate, fitore apo humbje, unë gjithmonë do të jem me Milanon më bën krenare,skuadra më e madhe në histori..
e bukur$EB@$TJ@N shkruajti:Ky eshte postimi me i bukur i forumitZemrushja shkruajti:Nëse Milano ka më së shumti fansa në botë,dije se unë jam njëri prej tyre...Nëse Milanoo ka vetëm një fans, dije se ai jam unë...Nëse nuk ka milano asnjë fans,dije se unë kam vdekur dhe jam zhdukur nga faqja e dheut...Qfardo që të ndodhë, poshtërim apo disfate, fitore apo humbje, unë gjithmonë do të jem me Milanon më bën krenare,skuadra më e madhe në histori..
le te flasi berti po deshi taniEngjelli_blu shkruajti:ketu jam
ore pisanjos rri mir se po fillova un ske me shanceBerti shkruajti:Poshte menderat e milanos
$EB@$TJ@N shkruajti:le te flasi berti po deshi taniEngjelli_blu shkruajti:ketu jam
poshte milani qe ka burra kotiEngjelli_blu shkruajti:ore pisanjos rri mir se po fillova un ske me shanceBerti shkruajti:Poshte menderat e milanos
epo ka gra plotiBerti shkruajti:poshte milani qe ka burra kotiEngjelli_blu shkruajti:ore pisanjos rri mir se po fillova un ske me shanceBerti shkruajti:Poshte menderat e milanos
Zemrushja shkruajti:Nëse Milano ka më së shumti fansa në botë,dije se unë jam njëri prej tyre...Nëse Milanoo ka vetëm një fans, dije se ai jam unë...Nëse nuk ka milano asnjë fans,dije se unë kam vdekur dhe jam zhdukur nga faqja e dheut...Qfardo që të ndodhë, poshtërim apo disfate, fitore apo humbje, unë gjithmonë do të jem me Milanon më bën krenare,skuadra më e madhe në histori..
$EB@$TJ@N shkruajti:aahahha 90% e antarve aktiv, jan MILANISTA
Ne fakt eshte ashtu por mos harrro dimeri po afrohet e leshi ju duhet ne kohen e ftohet mos e kerkoni tju ngroh zemrat :pil conte shkruajti:Milanistat ashtu si dhe skuadra bashke me Berluskonin kane ikur per lesh.....hahahahahahah
Shko tek faqja : 1, 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi