]Ajo e ka vuajtur shume divorcin me Rilind Reken, per faktin qe mediat shkruajne se eshte lesbike, vetem duke iu referuar disa fotove artistike te realizuara ne “intimitet”, me disa femra te tjera kryesisht modele, e verteta eshte se eshte perndjekur shume nga thashethemet kjo kengetare. Tuna me pare nuk e vriste mendjen shume ndaj ketyre lajmeve te paverteta, po tani ka vendosur te hapet e te rrefej te verteten.Thashethemi me i madh qe kam degjuar per veten eshte qe “jam homoseksuale”, gje qe eshte absolutisht e pavertete, eshte shprehur ajo gjate nje interviste te shkurter me pyetje pikante.
Pyetjes se debatuar a ka kryer ajo nderhyrje kirugjikale, Tuna i eshte pergjigjur nuk kam kryer operacione plastike po do beje, kengetarja ka dashur qe keshtu ti shuaje njeher e mire zerat qe e pergojojne larte e poshte neper media.
Pyetjes se debatuar a ka kryer ajo nderhyrje kirugjikale, Tuna i eshte pergjigjur nuk kam kryer operacione plastike po do beje, kengetarja ka dashur qe keshtu ti shuaje njeher e mire zerat qe e pergojojne larte e poshte neper media.