Zbulohet dhe konkurrenti i trete i “Big Brother 5”, ai është Top modeli, Meti Alshiqi nga Prishtina, i cili sonte do të futet në reality-show më të ndjekur shqiptar “Big Brother 5”.Meti do të tregojë në këtë show karakterin e tij, dhe pse jo ambicien e madhe për tu bërë i famshëm, ndërsa në Kosovë ai njihet si një nga modelët më të mirë nga “Unë Jam Top Model”, ne RTV21, dhe pjesëmarrës në “Mister Kosova 2011”.
Konkurenti i cioli sonte hyn në shtëpinë më të vëzhguar, njëkohësisht është edhe futbollist, ai është 22 vjec. Ndërsa mësuam gjithashtu se shumë miq të tij dhe mikesha nga Kosova, janë përgaditur për ta mbështetur shumë djaloshin prishtinas në këtë aventurë të bukur dhe të fortë./Albavipnews/
Konkurenti i cioli sonte hyn në shtëpinë më të vëzhguar, njëkohësisht është edhe futbollist, ai është 22 vjec. Ndërsa mësuam gjithashtu se shumë miq të tij dhe mikesha nga Kosova, janë përgaditur për ta mbështetur shumë djaloshin prishtinas në këtë aventurë të bukur dhe të fortë./Albavipnews/