First topic message reminder :
Kam nje pytje pse nuk ka ky forum Radio flm
Kam nje pytje pse nuk ka ky forum Radio flm
Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....
Shko tek faqja : 1, 2
kollaj fare perpara se te klikosh te nje tem ajo ka nje katror te vogel djathtas dhe mjafton te klikosh te ai katrori, shif foton me poshtokl01 shkruajti:Kam edhe 29 pyetje po nuk po ti bej te tera
si shkon direket te mesazhi fundit tek nje tem?
duhet te kesh te pakten 7 dit qe je regjistruar ne menyr qe te postosh kengokl01 shkruajti:Pse nuk postokam dot keng un?
$EB@$TJ@N shkruajti:kollaj fare perpara se te klikosh te nje tem ajo ka nje katror te vogel djathtas dhe mjafton te klikosh te ai katrori, shif foton me poshtokl01 shkruajti:Kam edhe 29 pyetje po nuk po ti bej te tera
si shkon direket te mesazhi fundit tek nje tem?
$EB@$TJ@N shkruajti:duhet te kesh te pakten 7 dit qe je regjistruar ne menyr qe te postosh kengokl01 shkruajti:Pse nuk postokam dot keng un?
nuk eshte e cuditshme, jan rregullat qe ka ven forumotion, mund te ken rreth nja 5 muja qe eshte ber kshu, per te gjith forumet qe jan si ky versionokl01 shkruajti:$EB@$TJ@N shkruajti:duhet te kesh te pakten 7 dit qe je regjistruar ne menyr qe te postosh kengokl01 shkruajti:Pse nuk postokam dot keng un?
haha kjo nqenka e cuditeshme, ska gje
Shko tek faqja : 1, 2
Similar topics
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi