Forumi Kuq E Zi
Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 Regjis10

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Kuq E Zi
Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 Mirese10
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.
Per cdo gje na kontaktoni ne Forumikuqezi@live.com
Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 Regjis10
Forumi Kuq E Zi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ju Mirpresim te gjithve ne forumin ton, ku do te gjeni argetim, humor, filma, lajme nga me te fundit, informacione nga me te ndryshmet, libra, programe per kompjuterin dhe shum e shum gjera te tjera. Per me shum ju ftojm te gjithve te REGJISTROHENI.....

You are not connected. Please login or register

Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3  Next

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë  Mesazh [Faqja 2 e 3]

Vizitor

Anonymous
Vizitor
First topic message reminder :

Tani doja te diskutonim si burrat me burrat !

Keni rastisur te refuzoni shoqerine e nje femre, dashurine e saj, apo qofte edhe nje aventure te momentit ? Nese po, jo, ...pse ?

Do doja te tregoheshit te sinqerte, te kuptoje bota nese meshkujt e dine apo jo c'eshte refuzimi kur behet fjale ne perballje me seksin tjeter.

Ju lutem mos filloni te fantazoni por tregohuni te sinqerte pavaresisht qe nuk eshte karakteristike mashkullore

E meritojne edhe femrat refuzimin ? Apo jeni me parimin "bej mire" te perfundosh ne parajse lol

Engjelli_blu

Engjelli_blu
Princeshe
Princeshe
Ylli shkruajti:
Engjelli_blu shkruajti:
Ylli shkruajti:Si pyetje me duket paksa pa vend, sikur u dashka cdo femre ti themi PO!? Me mire pyetni femrat se a e kane refuzuar ndonje mshkull?
femra dihet qe ka refuzuar sa te duash.... eshte ne karakterin ton seleksionimi Very Happy

Dmth ne meshkujt mbledhim cfare te na vije....[img]
fatkeqsisht po

Gladiatori

Gladiatori
Antar Special
Antar Special
anna shkruajti:
gladiatori shkruajti:hahahahaha..... po ca te kerkoj ata jaranet moj pilaf pilaf.....
si cdo mashkull qe i kerkon nje femre dicka edhe ata ashtu kane bere me mua po ashtu edhe sot kur po vija per ne shpi por une as qee ngrita koken te shikoja fytyren e tij
.......po normale ju femrat i kapni keto gjera qe nga larg..dhe besoj se do ta kesh par qe nga larg kush ishte dhe kur ke kaluar aty prane beje sikur ste interesonte...jeni ca juuuuu Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 2705456967

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
gladiatori shkruajti:
anna shkruajti:
gladiatori shkruajti:hahahahaha..... po ca te kerkoj ata jaranet moj pilaf pilaf.....
si cdo mashkull qe i kerkon nje femre dicka edhe ata ashtu kane bere me mua po ashtu edhe sot kur po vija per ne shpi por une as qee ngrita koken te shikoja fytyren e tij
.......po normale ju femrat i kapni keto gjera qe nga larg..dhe besoj se do ta kesh par qe nga larg kush ishte dhe kur ke kaluar aty prane beje sikur ste interesonte...jeni ca juuuuu Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 2705456967
te lutem kur flet me mua mos fol ne shumes dakort...sepse me sa duket sme njeh aspak perderisa leshon te tilla fjale por do kete plot raste kur do me njohesh shume mire sepse do te jem atje ne itali ne shtator keshtu qe kujdes kur flet se do thuash pastaj ke te drejte

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
[quote="Engjelli_blu"][quote="Esma"]
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:Po shume here
mos genje [img]
Ti e di dhe duhet te me besosh
[img] [img] guzon moj ti pranon Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 2194075892
rrife rrife se e ka bo hak te ka refuzu Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876 Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876
Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 3210750418

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
[quote="Esma"][quote="Engjelli_blu"][quote="Esma"]
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:
Engjelli_blu shkruajti:
mos genje [img]
[img] [img] guzon moj ti pranon [img]
rrife rrife se e ka bo hak te ka refuzu [img] [img] Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 3210750418
cfare ka esi qe duket e merzitur???cfare ka bere ai djali ???

Gladiatori

Gladiatori
Antar Special
Antar Special
anna shkruajti:
gladiatori shkruajti:
anna shkruajti:
te lutem kur flet me mua mos fol ne shumes dakort...sepse me sa duket sme njeh aspak perderisa leshon te tilla fjale por do kete plot raste kur do me njohesh shume mire sepse do te jem atje ne itali ne shtator keshtu qe kujdes kur flet se do thuash pastaj ke te drejte
....po une jam ne shqiperi moj ne tr...pastaj shaka po beja...ok nuk te flas me nese do... Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1141667947

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
[quote="anna"][quote="Esma"][quote="Engjelli_blu"]
Esma shkruajti:
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:
Engjelli_blu shkruajti:
mos genje [img]
[img] [img] guzon moj ti pranon [img]
rrife rrife se e ka bo hak te ka refuzu [img] [img] Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 3210750418
cfare ka esi qe duket e merzitur???cfare ka bere ai djali ???
jo mi bash mir jam sot une Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 2975102265

Vizitor

Anonymous
Vizitor
S ka shanc me ba ai se e vras fare une Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 3609870188

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
gladiatori shkruajti:
anna shkruajti:
gladiatori shkruajti:
anna shkruajti:
....po une jam ne shqiperi moj ne tr...pastaj shaka po beja...ok nuk te flas me nese do... Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1141667947
ti mund te flasesh sa te duash me mua mund te thuash cfare te duash eshte e drejta jote por vetem pak kujdes mbase une jam edhe e vogel edhe me duken gjerat pak abstrakte por keshtu i kuptoj dhe keshtu pergjigjem....

Gladiatori

Gladiatori
Antar Special
Antar Special
une nuk e gjykoj robin per moshen qe ka..por per ate qe ai eshte....nese ti je e vogel athere une nuk kam faj..une te konsideroj moshatare me veten time dhe po ne ate menyre te sillem dhe te flas.....se po te mendoja se je e vogel athere do te thoja: a te jap xhaxhi nje akullore.....por une se mendoj kete te vlersoj njesoj si veten time....

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
gladiatori shkruajti:une nuk e gjykoj robin per moshen qe ka..por per ate qe ai eshte....nese ti je e vogel athere une nuk kam faj..une te konsideroj moshatare me veten time dhe po ne ate menyre te sillem dhe te flas.....se po te mendoja se je e vogel athere do te thoja: a te jap xhaxhi nje akullore.....por une se mendoj kete te vlersoj njesoj si veten time....
ok edhe une mendoj se po te pergjigjem ne te njejten menyre

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Ana eshte ne te vertet e mire edhe besoj se e duan shume po ina me engjullin kan zili

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876 Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876 o Berto na bane me qesh...vetem zili skemi ne pa merak

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
Berti shkruajti:Ana eshte ne te vertet e mire edhe besoj se e duan shume po ina me engjullin kan zili
berti nuk kam nevoje per meshtetje mbrohem vete ti shume faleminderit por duhet une te reagoj kur eshte fjala per mua edhe njehere te falenderoj per ndihmen dhe nderhyrjen

Vizitor

Anonymous
Vizitor
anna shkruajti:
Berti shkruajti:Ana eshte ne te vertet e mire edhe besoj se e duan shume po ina me engjullin kan zili
berti nuk kam nevoje per meshtetje mbrohem vete ti shume faleminderit por duhet une te reagoj kur eshte fjala per mua edhe njehere te falenderoj per ndihmen dhe nderhyrjen
une them ate qe shikoj e vlersoj mbi nje femer

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Po po je bere expert mbi femrat more

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Kristina shkruajti:Po po je bere expert mbi femrat more
Pse ina sepse them ate qe shikoj,,Gabohesh

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Ok jep mendimin atehere.

Engjelli_blu

Engjelli_blu
Princeshe
Princeshe
Berti shkruajti:
anna shkruajti:
TI KE NEVOJ X SYZE KUPTOJ UN Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 3834742355

Vizitor

Anonymous
Vizitor
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:
anna shkruajti:
TI KE NEVOJ X SYZE KUPTOJ UN Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 3834742355
jo zemer se doktorri me tha i ke mire Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 2975102265

Engjelli_blu

Engjelli_blu
Princeshe
Princeshe
[quote="Berti"]
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:
anna shkruajti:
TI KE NEVOJ X SYZE KUPTOJ UN [img]
jo zemer se doktorri me tha i ke mire Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 2975102265
ca sysh ka pa mo aman ???

Vizitor

Anonymous
Vizitor
[quote="Engjelli_blu"]
Berti shkruajti:
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:
anna shkruajti:
jeshil ne kaf i kam

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
Berti shkruajti:
anna shkruajti:
ok

Engjelli_blu

Engjelli_blu
Princeshe
Princeshe
[quote="Berti"]
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:
Engjelli_blu shkruajti:
Berti shkruajti:
anna shkruajti:
jo zemer se doktorri me tha i ke mire [img]
jeshil ne kaf i kam
mir mir e kuptove Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876 Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876

Infinit

Infinit
Princeshe
Princeshe
femra jo se femer jam vete

$EB@$TJ@N

$EB@$TJ@N
->Fond@tor<- WebM@ster
->Fond@tor
jo jo sjam nga ata lloj qe ju prish qefin un Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876

https://kuqezi.albanianforum.net/

Ylli

Ylli
Antar Special
Antar Special
Po normal, pse mos e kisha une vule bashkie.....

Essi

Essi
Princeshe
Princeshe
mua sme kan refuzu kurr Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876

$EB@$TJ@N

$EB@$TJ@N
->Fond@tor<- WebM@ster
->Fond@tor
$EB@$TJ@N shkruajti:jo jo sjam nga ata lloj qe ju prish qefin un Ka ndodhur te refuzoni nje femer ? - Faqe 2 1416650876

$EB@$TJ@N

$EB@$TJ@N
->Fond@tor<- WebM@ster
->Fond@tor
jo nuk me ka ndodhur, me ate qe doja me ate jam tani

Sponsored content

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 2 e 3]

Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3  Next

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

Social Media Buttons