Kush ka deshire te mesoj
Faqja 1 e 3 • Share •
Faqja 1 e 3 • 1, 2, 3 
Kush ka deshire te mesoj
Kush ka deshire te mesoj te punoj ne forum sidomos ata qe kan panel mjafton te me shkruani ne kete teme edhe ju mesoj une meqe forumi eshte ne fillim se kam per bezdi me pelqen kur njerezit kan vullnet edhe kan deshire te mesojne ..Ju pershendes edhe pres pyetjet tuaja rreth panelit pasi ka shum per te bere ne kete forum : :0q0: :
Vizitor- Vizitor
Re: Kush ka deshire te mesoj
me gjith deshir kam un po jo ketu se i vjedhin te tjeret interiste forca juveeeeeeeeeee
Vizitor- Vizitor
: :0q0: : Ska gje mjafton qe te ikesh ne Panel edhe te bash all all te paren tek kadegoria e stafitt edhe ta besh admin te dyten qe te kete vetem stafi akses aty
Vizitor- Vizitor
Hahaha ik e beje konsulltimet e stafit lali ik e beje te paren te dyten mos ve asgje te treten te katerten beje ALL TE DYJA
Vizitor- Vizitor
norisa shkruajti:Kush ka deshire te mesoj te punoj ne forum sidomos ata qe kan panel mjafton te me shkruani ne kete teme edhe ju mesoj une meqe forumi eshte ne fillim se kam per bezdi me pelqen kur njerezit kan vullnet edhe kan deshire te mesojne ..Ju pershendes edhe pres pyetjet tuaja rreth panelit pasi ka shum per te bere ne kete forum : :0q0: :
po he pra ti qe di na thuaj ca ka per te ndryshuar ne kte forum? : :0q0: : : :0q0: :
Atehere ik tek Administrimi i Pergjithshem kliko tek Cadegories and forums kliko tek zona e stafit eshte nje rrumbullak i verdhe aty kliko ate edhe do te hapet Permissionss siper kliko ate edhe te del te besh ne 4 rrjeshta te paren te dyten mos shkruaj asgje te treten edhe te katerten beje ALL qe te kete mundesine vetem stafi te shikoj edhe jo anetaret ..
Vizitor- Vizitor
po ajo qe thot norisa ne regull eshte me duket
Vizitor- Vizitor
e shikon dot kte ti [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
shoh kete po kete qe solle ti jo po ajo nuk eshte per stafin po lajmerimet qe jan per stafin qe keni bere ju duhet te mbyllen un shoh arkivin e shoh Lajmerimet per stafin gje qe duhet mbyllur per anetarin yllo
shoh kete po kete qe solle ti jo po ajo nuk eshte per stafin po lajmerimet qe jan per stafin qe keni bere ju duhet te mbyllen un shoh arkivin e shoh Lajmerimet per stafin gje qe duhet mbyllur per anetarin yllo
Vizitor- Vizitor
norisa degjo, ajo kategori qe shef ti eshte per lajmerimet qe ben stafi drejtuar antarve, dhe temat ku i bej lajmerime stafit jan ne kategorin ZONA PRIVATE E STAFIT ju antart e thjesht nuk e shifni me kupton
Vizitor- Vizitor
Aha ti ke bere nje te vetem tani e kuptova une hahaha bre se jam e vogel akoma hahaha edhe nje gje pse forumin se kthen PhpBB3
Vizitor- Vizitor
Jojo nuk dua grada une ju lutem dua te rri keshtu sa per ndihme e din shum mire ti qe e ndihmoj me gjith deshire po ju lutem nuk dua grade
Vizitor- Vizitor
Flm yllo gjithashtu edhe ti mundohem te ndihmoj ata qe kan nevoje
Vizitor- Vizitor
Faqja 1 e 3 • 1, 2, 3 
Faqja 1 e 3
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

Mosha